Slyna?!

Jag har väldigt svårt att förstå detta syndrom.. "hej min slyna" "jag ska åka till min slyna" osv osv. Och detta mellan tjejkompisar!?! Varför kalla någon, eller vela bli kallad för slyna? Om man nu inte tycker att i personen i fråga är en slyna! :) Men helt allvarligt.. tycker bara det är såå töntigt!


Till något mycket roligare.. konst!! En sida som har sååå mycket.. ja det mesta mellan himmel och jord skulle jag vilja säga, är Allposters. Ett företag som har sitt säte i USA, och som skeppar till de flesta länder. Så om du vill ha en Salvador Dali eller bara en bild på en katt, inramat eller ej, gå in och ta en titt vettja, jag vill ta och beställa här i dagarna. Hojta till om det är någon annan som vill ha något, så spar vi både på miljön och pengar.

Har också tänkt att vara lite kreativ här i dagarna.. eller jag ska väll säga att jag redan påbörjat detta kreativa projekt.. Fast så hilma kreativt är det nog inte.. har kopierat en annan tavla rakt av.. ingen känd, men känd nog för att den skulle kosta över 2 000. Ska försöka göra klart den denna kommande månad så lägger jag upp en bild på färdigt resultat!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback